An update, a new beginning

By 01/09/2018Blog

September 2018

Kære yogi,

Her kommer et lidt langt skriv. Men læs endelig med, for jeg har så meget på hjerte. Og så lover jeg at jeg fremover holder det noget kortere.

Jeg håber du har haft en fantastisk sommer! Hvor har jeg glædet mig til at skrive til dig. Det er ved at være noget tid siden jeg sidst sendte noget ud. Dengang skrev jeg nyhedsbreve kamufleret som Sangha Yoga Studio.

Da studiet lukkede sidste efterår, føltes det på mange måder som en kæmpe sorg og det var svært at give slip på en stor drøm. Alt det hårde arbejde, min sjæl og hjerte, jeg havde lagt i at skabe et samlingssted for det voksende Jivamukti fællesskab, som gennem årene er blevet til her i København. Hertil kom skuffelsen, selvbebrejdelsen, vreden, frygten for at blive dømt som en fiasko, og så ikke mindst ensomheden… Det er ikke rart at føle sig hjemløs og vi havde i den grad fået skabt en fantastisk Sangha. Jeg lukkede af flere forskellige årsager. Først og fremmest måtte jeg erkende, at jeg var træt og overbelastet, at jeg havde arbejdet alt for meget i alt for lang tid og tilmed var gået rigtig meget på kompromis med mig selv, den jeg er og det jeg forbinder med “at leve det gode liv”. Min familie savnede mig også og jeg savnede dem. Så jeg takkede, bukkede, lukkede og slukkede og nød en rolig vinter herude i provinsen, tæt på naturen, hvor jeg bor.

Men meget mere er sket sidenhen. En masse gode ting heldigvis. For sådan er det jo når man lukker en dør og frigiver plads..

Jeg har taget en virkelig spændende Yin Yoga uddannelse og jeg sugede viden til mig hos dygtige Mari i Sattva Yoga og nød i den grad, at bruge en masse stille timer på yogamåtten. Den rolige og meditative, indadvendte tilgang til yoga er nu integreret i min egen daglige praksis og jeg kan mærke hvor godt det er for mig at kombinere Yang (Jivamukti) med Yin. Jeg planlægger selvfølgelig også at bruge uddannelsen til at kunne undervise i yin. Men mere om det en anden gang.

Ja og så har jeg fået en datter, Frida. Hun er 4 måneder nu og vidunderlig dejlig. Min lille familie, bestående af mig selv og min kæreste Steffen og vores nu to børn Hugo på 4 år og så lille Frida, føles helstøbt – og jeg er gladere og lykkeligere end jeg nogensinde har følt mig.

Rigtig mange af jer har skrevet og spurgt hvornår jeg starter undervisning op igen og det er så dejligt at høre fra jer. Tak fordi I ikke har glemt mig :) Jeg er fortsat på barsel og vil være det et godt stykke tid endnu, men jeg går og drømmer og pusler med lidt hele tiden, og glæder mig virkelig meget til at komme igang med at undervise igen. Så allerede her i løbet af efteråret udbyder jeg månedlige inspirerende Jivamukti fordybelses klasser i København og kommer endda også en tur til Næstved. Jeg håber du har lyst til at være med. Tag endelig et kig på min event kalender. Jeg glæder mig til at se dig igen.

By the way.. Jeg har hygget mig med at lave ny hjemmeside, som ganske enkelt hedder www.tanjaottesen.dk. Det er dejligt bare at være mig. Freelance og fri til at gøre hvad mit hjerte fortæller mig. Min bio om mig selv er også opdateret, og her afslører jeg lidt mere omkring hvem jeg egentlig er, hvor jeg kommer fra, er inspireret af og hvad jeg fremadrettet tilbyder.

Glade sommerhilsner fra Tanja

Leave a Reply