YOGA RETREAT PÅ MØN

- en lang yoga weekend med fokus på fordybelse og nærvær

Med stor glæde byder Tanja alle velkommen til dette vidunderlige yoga retreat på smukke Møn, som afholdes 29. oktober – 1. november 2020. 

Dette retreat er nu fuldt booket. Hvis du er interesseret i at være blandt de første til at høre mere, når Tanja sætter nye retreats op, så tryk her og Tilmeld dig nyhedsbrevet.

Glæd dig til 4 nærende yoga dage i Strandgårdens naturskønne omgivelser, som ligger helt ned til Østersøen. Her inviteres til fordybelse og ro, og muligheden for at nyde det magiske efterår på en af Danmarks absolut smukkeste øer. Du får et velfortjent pusterum fra hverdagen og et tiltrængt skud fornyet energi. Grib muligheden for en forlænget weekend med fokus på dig, så du kan gå hverdagen i møde med bevidst nærvær.

Yoga Retreat på Møn
Yoga Retreat på Møn

4 DAGE MED JIVAMUKTI YOGA, YIN YOGA, MEDITATION OG SATSANG

PROGRAM

Retreatet starter torsdag den 29. oktober med indtjekning fra kl. 14, og slutter om søndagen 1. november kl. 14. Programmet går igang torsdag eftermiddag og slutter om søndagen efter frokost.

På hele retreatet arbejder vi holistisk med krop, sind og sjæl, og vi kommer også ind på yogaens bagvedliggende filosofi og tankegang. Morgenerne starter med stille, mindful meditation og guidede opmærksomhedsøvelser. Formiddags klasserne er fokuseret omkring Jivamukti Yoga metoden og du vil blive guidet i en dynamisk og varmende yoga praksis, der indeholder både solhilsner, energiske sekvenser, lange, dybe stræk og en god afspændende shavasana. Chanting og meditation er integrerede elementer og understøttes af en kærlig intention, hjælpende hands-on assists, nøje udvalgt musik og filosofi. Om eftermiddag sætter vi tempoet ned og laver bl.a. blid og groundende Yin yoga, hvor det rolige og meditative er i fokus. Om aftenen mødes vi i satsang for at chante og reflektere, eller du vil blive forkælet med en healende yoga nidra.

Midt på dagen er der en god lang pause og tid til at fordøje yogaen og slappe af. Her er mulighed for hyggelige snakke og socialt samvær, at søge hen til et roligt hjørne for at læse en god bog, sidde i stille reflektion, en frisk dukkert i bølgen blå, eller at tage vandreskoene på og komme ud på en frisk tur i sommerlandskabet eller ved havet. Intention med retreatet er at skabe et rum for nærvær og fordybelse og at alle deltagere tager fra Møn afslappede, glade og inspirerede.

Retreatet er åbent for alle yogaudøvere, der er nysgerrige og ønsker at gå dybere i egen yogapraksis.

Yoga Retreat på Møn

STRANDGÅRDEN PÅ MØN

Tanja glæder sig til for 3. år i træk, at byde alle velkommen til et dejligt yoga retreat på Strandgården. Kursusstedet befinder sig i nogle meget naturskønne omgivelser med en kæmpe have med smukke planter, bålplads og gode kroge til afslapning. Strandgården ligger helt ned til en af de bedste strande på Møn, Raabylille Strand. Øen byder på en række seværdigheder, hvor Møns Klint nok er den aller største. Selve gården har en hyggelig atmosfære fuld af imødekommenhed og varme, som danner gode rammer for et yoga retreat. Særligt stedets lyse og smukke yogasal skaber rum for en unik og fordybende yogaoplevelse – her foregår det meste af undervisningen, men vi trækker også udendørs og bruger naturen omkring os. Værelserne er med deres enkle og rolige indretning, skønne at trække sig tilbage på når der er brug for en pause mellem yogaundervisningen og sikre en god nattesøvn. Hele opholdet igennem bliver vi forkælet med nærende, lækker vegansk mad og alle måltider laves på stedet af en dygtig, brasiliansk kvinde, med stor viden og passion for sunde, velsmagende retter, der understøtter vores yogapraksis.

Læs mere på Strandgården Møn.

Yoga Retreat på Møn
Yoga Retreat på Møn
Yoga Retreat på Møn

DIN YOGALÆRER

Retreatet faciliteres og undervises af Tanja Ottesen, der som den eneste i Danmark er 800+ timers Advanced Certified Jivamukti Yogalærer og Yin Yoga lærer i København. Udover ugentlige yoga klasser tilbyder Tanja workshops, fordybelseskurser og events. Siden 2012 har Tanja stor erfaring med at arrangere og afholde retreats, både i Danmark og udlandet.

Tanja har praktiseret yoga i en lang årrække og har undervist i yoga siden 2010. Sideløbende har hun fortsat med at efteruddanne sig og deltaget i mange forskellige teacher trainings, der tilsammen giver mere end 1500 registrerede uddannelses timer. Tanjas store viden om kroppens anatomi skinner igennem både via en grundig sekvensering og sikre, guidende hands-on assists.

Tanja taler og underviser fra hjertet og hun har en særlig evne til intuitivt at sammensætte et program og aflæse rummets stemninger. Hendes yoga klasser er fulde af medlevenhed, grundighed og kærlighed. I Tanjas Jivamukti undervisning vil du opleve en helstøbt yogapraksis, som byder på dynamiske solhilsner og kreative flow sekvenser, åndedrætsøvelser, hands-on assists, dybe stræk, reflektion, meditation og chanting – kærligt flettet sammen med opløftende musik og venlige opfordringer til at vende blikket indad for at mærke efter, udforske yogaens dybere lag, styrke vores forbundethed og mod på livet og genfinde ro i krop og sind. Tanjas yin klasser undervises efter de klassiske principper og traditionelle stillinger og tager afsæt i TCM (Traditional Chinese Medicin). Her tilføjes også mindfulness øvelser, sommetider små blide yang flows, poesi oplæsning og guided åndedrætstræning. Tanjas mål med undervisningen er at skabe et rum hvor alle bliver mødt og kan føle sig nærede, inspirerede og opløftede. Læs mere om Tanja her.

Tanja Ottesen Yoga
Yoga Retreat på Møn

PRISER

KURSUS

Normal pris: 2.350 kr. 

Inkluderet i prisen er: 4 dages fordybende undervisning faciliteret af Tanja Ottesen. Programmet er nøje tilrettelagt og veksler mellem dynamisk Jivamukti Yoga, rolig Yin Yoga, Satsang, chanting og filosofi, Asana Lab, Partner øvelser, mindful fordybelse og meditation.

KOST OG LOGI PÅ STRANDGÅRDEN 

2.000 kr.

Inkluderet i prisen er: Indkvartering torsdag-søndag på rummelige, lyse dele værelser (2-3 personers) og logi i Strandgårdens skønne og hyggelige rammer, tre veganske måltider hver dag, frugt, snacks, kaffe og the. Sengelinned og håndklæde. Yogamåtter, meditationspuder og tæpper du frit kan låne.

Der er mulighed for enkeltværelse, som koster 100 kr. i tillæg pr. nat, i alt 300 kr. (Få værelser!). Forespørgel sendes til Tanja på mail.

Egne udgifter: Transport til og fra kursusstedet Strandgården på Møn.

Der er et begrænset antal pladser på retreatet, som sælges efter først-til-mølle princippet.

TILMELDING OG BETALINGSMÅDE

Du tilmelder dig ved at sende en mail til Tanja med oplysning om deltagers navn, adresse, mobilnummer samt mailadresse. Samtidig bedes du indbetale det fulde kursusbeløb via MobilePay til nr. 27243779 eller til konto: 8401 0001545252. Skriv navn + Møn i kommentarfeltet. Dette beløb udgør selve undervisningsdelen og sikrer din plads på retreatet.

Kost og logi betales direkte til Strandgården ved at overføre 2.000 kr til konto 7780 0006258388 Skjern Bank i forbindelse med tilmeldingen. I kommentarfeltet er det vigtigt at du oplyser følgende:  deltagernavn + 29/10-1/11-2020 + din mailadresse. Strandgården sender efterfølgende en bekræftelse på din booking.

Den endelige tilmelding er først gældende, når det fulde beløb er betalt.

Yoga Retreat på Møn
Yoga Retreat på Møn
Yoga Retreat på Møn
Yoga Retreat på Møn

PRAKTISK INFO

Transportomkostninger er ikke inkluderet i prisen, og du skal selv stå for transporten til og fra Strandgården på Møn. Adressen er:

Strandgården Møn 

Bundgarnet 45

4780 Stege

www.strandgaardenmoen.dk 

Tilmeld dig også eventet på Facebook og hold dig opdateret med seneste nyt om retreatet. Her kan du også møde de andre retreat deltagere og arrangere samkørsel.

Har du spørgsmål til weekendens indhold, yogaundervisningen eller har du tilmeldt dig sammen med en ven du ønsker at bo sammen med, så er du altid velkommen til kontakte Tanja.

Spørgsmål til Strandgården på Møn kan stilles via denne kontaktformular.

Retreatet er røg- og alkoholfrit og forplejningen er fuldstændig vegansk. Mobiltelefon bedes du undlade at medbringe under al yogaundervisningen og andre fælles aktiviteter.

Yoga Retreat på Møn

BETINGELSER

Tilmeldingen er bindende, men bliver du forhindret i at deltage er du velkommen til selv at sælge eller overdrage pladsen til en anden. Giv da besked til Tanja. Skulle retreatet mod al forventning blive aflyst tilbagebetales det fulde beløb.

Retreatet gennemføres ved minimum 12 tilmeldte og der er plads til max 18 deltagere.

Rejsegarantifonden: Kursus, transport og indkvartering købes separat, og arrangementet er således ikke omfattet af Rejsegarantifondens dækning.

Deltagelse på retreatet er på eget ansvar – både ophold og undervisning. Tanja og Strandgården fraskriver sig ethvert ansvar i forbindelse med sygdom, skader o.lign.

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores betingelser og vilkår.

Der tages forbehold for fejl og ændringer i tekst og program.

Yoga Retreat på Møn
Yoga Retreat på Møn